Breast Care , Wie zijn dat?

Breast Care , Wie zijn dat?

Breast Care , Wie zijn dat?

 

Foto Ria van Mieke 2Mijn naam is Ria van den Einden. Als 17-jarige ben ik in een speciaalzaak voor lingerie en borstprothesen gaan werken.
Was het toen zo dat veel vrouwen die een borst moesten missen de leegte in de BH nog opvulden met zakjes rijst, opgerolde panty’s e.d. tegenwoordig zijn er prothesen aangepast aan nagenoeg elke operatie, maat of persoonlijke wens van de vrouw. Ik merkte dat de mogelijkheden binnen de speciaalzaak waar ik werkte beperkt waren. Sinds 2006 Werk ik als zelfstandig mammacare adviseur. Op deze manier kan ik me specifiek richten op deze speciale doelgroep en hen de aandacht geven die ze verdienen.

 

2016-10-14-10-03-44Ik ben Esther Van Dijnen-van den Einden, de dochter van Ria. Als klein meisje vond ik het al leuk om mee te gaan en rond te kijken in de lingerie speciaalzaak waar mijn moeder destijds werkte. Toen zij het als zelfstandige al snel erg druk kreeg ben ik haar gaan helpen met de administratie, het inkopen en voorbereiden van modeshows. in 2015 heb ik de beslissing genomen om zelf ook de opleiding tot mammacare adviseur te gaan volgen en sinds die tijd loop ik mee in de praktijk. De opleiding mammacare adviseur heb ik in 2016 met goed resultaat afgerond en per 1 januari 2017 ben ik officieel partner in de praktijk.

Wij  zijn als zelfstandig SEHM gecertificeerd mammacare specialisten werkzaam in Zuidoost Brabant en Noord Limburg. Er is een zeer ruime sortering aan mammaprothesen en daarbij behorende functionele, sportieve en luxe lingerie met bijpassende slips op voorraad, ook voor de jonge vrouw.  Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

U als Cliënt staat altijd centraal. Wij nemen alle tijd die nodig is om samen met u, eventueel aan huis in uw eigen vertrouwde omgeving, tot een weloverwogen keuze te komen. Met een ervaring van ruim 45 jaar en het bijwonen van bijscholingen zijn en blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen betreffende mammacare artikelen. 

De Wieënhof 9
5802EZ
Venray.
Tel. nr. 0478 584900 / 06-40893030 /06-29172436
info@breastcareria.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 u tot 17.00 u uitsluitend volgens afspraak.