Breast Care , Wie zijn dat?

Breast Care , Wie zijn dat?

Breast Care , Wie zijn dat?

2016-10-14-10-03-44

Ik ben Esther Van Dijnen-van den Einden.  Als klein meisje vond ik het al leuk om mee te gaan en rond te kijken in de lingerie speciaalzaak waar mijn moeder destijds werkte. Toen zij het als zelfstandige (BreastCare Ria) al snel erg druk kreeg ben ik haar gaan helpen met de administratie, het inkopen en voorbereiden van modeshows. In 2015 heb ik de beslissing genomen om mijn werk in de zorg af te bouwen om me volledig te richten op de praktijk voor mammacare advies. Ik vind het ontzettend fijn om      dames na een operatie te kunnen helpen weer in balans te komen en zich goed te voelen in mooie lingerie.

Foto Ria van Mieke 2Mijn naam is Ria van den Einden. Als 17-jarige ben ik in een speciaalzaak voor lingerie en borstprothesen gaan werken.
Ik merkte dat de mogelijkheden binnen de speciaalzaak waar ik werkte beperkt waren. Sinds 2006 Werk ik als zelfstandig mammacare adviseur. Op deze manier kan ik me specifiek richten op deze speciale doelgroep en hen de aandacht geven die ze verdienen.

Wij  zijn als zelfstandig SEHM gecertificeerd mammacare specialisten werkzaam in Zuidoost Brabant en Noord Limburg. Er is een zeer ruime sortering aan mammaprothesen en daarbij behorende functionele, sportieve en  luxe badkleding en lingerie evt. met bijpassende slips op voorraad, ook voor de jonge vrouw. 

U als Cliënt staat altijd centraal. Wij nemen alle tijd die nodig is om samen met u, eventueel aan huis in uw eigen vertrouwde omgeving, tot een weloverwogen keuze te komen. Met een ervaring van ruim 45 jaar en het bijwonen van bijscholingen zijn en blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen betreffende mammacare artikelen. 

De Wieënhof 9
5802EZ
Venray.
Tel. nr. 0478 584900 / 06-29172436
info@breastcareria.nl

Openingstijden: Wij werken uitsluitend volgens afspraak.